Kuntokeskus Ote

Virtuaalispinningin tuntikuvaukset

Club Virtualin 23 virtuaalispinningtuntia vievät sinut tunnetuille pyöräilyreiteille ympäri Keski- ja Etelä-Euroopan. Tuntien vaativuustaso vaihtelee 1-3 välillä, josta 1. tason tunnit ovat helpompia ja 3. tason tunnit vaativampia. Voit kuitenkin itse säätää vastuksesi ja polkemistahtisi jokaisella tunnilla, joten pystyt muokkaamaan tunnista oman tasoisesi ja sen hetkiseen fiiliikseesi sopivan. Tuntivalikoimista löytyy sopivia tunteja niin kestävyysharjoitteluun, rasvanpolttoon kuin lihasvoiman kehittämiseen.

Ohessa tämän hetkinen valikoima virtuaalispinningtunteja. Uusia tunteja kehitetään jatkuvasti ja virtuaalivalikoimamme päivittyy säännöllisesti. Tule nauttimaan laadukkaista tunneista joustavasti oman aikataulusi mukaan – vuoden jokaisena päivänä klo 5-23!

081_clubvirtual

La Romana (taso 2)
Reitti vie sinut läpi Länsi-Espanjan pittoreskien kylien. Tällä yhdistetyllä ylämäki- ja intervallitunnilla on kaksi huippukohtaa. Heti lämmittelyn jälkeen ohjaaja virittää tunnelman ja sinun treenisi kohti ensimmäistä kohokohtaa. Sen jälkeen intensiteetti kasvaa hiljalleen kohti toista huippua, mikä tulee aivan tunnin lopussa. Tämän huipun aikana ohjaaja antaa pyöräilijöille useita vaihtoehtoja vastuksen ja intensiteetin suhteen, luoden tunnista sopivan jo hieman edistyneille  harjoittelijoille.

Col de la Madeleine (taso 3)
Tämä on aivan mahtava tunti, jonka aikana ohitetaan monta pyöräilyfaneille tuttua paikkaa. Col de la Madeleine on kuuluisa vuoristoreitti Ranskan Alpeilla ja on usein osa Tour De Francea. Tämä on vaativa lihasvoimaa ja kestävyyttä kehittävä tunti, joka vie sinut Col De La Madeleinen huipulle, 1993 metriin asti.

National Park de la Vanoise (taso 3)
Club Virtualin National Park de la Vanoise on nauhoitettu yhdessä Ranskan kauneimmista puistoista. Tämä puisto sijaitsee Ranskan Alpeilla lähellä kuuluisia kaupunkeja kuten Gap, Briancon ja Grenoble. Puistoa kutsutaan ”jalokivien puistoksi”. Tämä on haastava intervallitunti, jossa on vaihtelevia harjoituksia. Musiikkivalikoima tekee tästä tunnista erinomaisen sopivan kokeneemmille harjoittelijoille. Luonnollisesti aloittelijat voivat osallistua tälle tunnille omalla tasoltaan.

Col du Glandon (taso 2)
Club Virtual Col Du Glandon on upea reitti vuoren huipulle, mikä on erityisen tunnettu Tour de Francesta. Col Du Glandon on 1924 m korkea ja se sijaitsee Etelä-Ranskassa Grandes Roussessa. Tunnilla on kaksi selkeää huippukohtaa. Ensimmäinen huippu tulee melkein heti lämmittelyn jälkeen. Toinen huippukohta tulee tunnin loppupuolella. Col Du Glandon on haastava lihasvoimaa vahvistava tunti.

Col de la Croix de Fer pt. 1 (taso 3)
Tämä tunti vie sinut Kaakkois-Ranskaan. Ensimmäisessä osassa noustaan ylös kohti Col de la Croix de Ferin huippua. Tämä vuori on erityisen tunnettu ja usein nähty Tour de Francessa. Pyöräilijät ovat polkeneet tämän vuoren haastavimmissa kategoriassa, jota kutsutaan Hors Categorie Franceksi. Col de la Croix on pitkä ja erittäin haastava, siksi tämä tunti on jaettu kahteen eri osioon. Molemmat tunnit voi harjoitella omanaan (45min) tai sitten ne voi yhdistää. Ensimmäisessä osassa aloitetaan työskentely heti kohti ensimmäistä huippua. Toinen huippu on tunnin lopussa. Kuljet pitkin kuuluisien pyöräilijöiden renkaiden jälkien, kuten Fausto Coppi ja Bernard Hinault. 

Col de la Croix de Fer pt. 2 (taso 3)
Club Virtualin Col de la Croix de Fer osa II vie sinut Kaakkois-Ranskaan. Jälkimmäisessäkin osassa kivutaan Tour de Francesta tutulle Col de la Croixille. Osat 1 ja 2 voi harjoitella omanaan (45 min) tai yhdistää pitkäksi harjoitukseksi.

La Plagne (taso 2)
La Plagne, joska sijoittuu Savoien alueelle Ranskan Alpeilla, saa vieraakseen talvilajien harrastajat talvella. Siitä on tullut yksi maailman suurimmista laskettelukohteista sen yhdistyttyä Les Arcsin kanssa. Tämä alue on usein mukana kesällä Tour de Francessa. Yhdessä ohjaajasi kanssa valloitat serpentiinimutkaiset tiet, jotka vievät sinut La Plagnen huipulle. Tälle tunnille on ominaista mäet ja korkea tempo. 

El Pueblo (taso 2)
El Pueblo -reitti vie sinut Espanjaan. Tämä hieno maisemareitti sisältää monipuolista ja vaihtelevaa maastoa. Ympäristö on täydellinen intervalliharjoitukseen, jossa tuplataan tempoa ja tehdään kiihdytyksiä vastuksen kanssa. Tunti koostuu 13 kappaleesta, joista huippukohdat kappaleissa 7,8,9 ja 10. 

Col de l’Iseran (taso 2)
Col de l’Iseran on korkein Ranskan Alppien vuori, jolla on asfalttitie. Mutkainen tie vie sinut huipulle, joka on 2 770 metrin korkeudessa.  Matka alkaa Bourg-Saint-Mouricen kylästä, josta jatketaan jyrkkää mäkeä kohti huippua. Tällä kertaa noustaan vähän matalammalla temmolla, mikä tekee tunnista täydellisen rasvanpolttoon.  

Vive La France (taso 3)
Fantastinen vuoristoreitti kulkee läpi upeiden Ranskan Alppien huippujen. Edessä on kolme ylämäkeä, joten sinä todellakin ansaitset tämän tunnin jälkeen tittelin “Vuorten Kuningas/Kuningatar”. Tämä tunti koostuu kymmenestä kappaleesta, joista haastavimpia ovat 3, 5, ja 8.

El Teide (taso 2)
El Teide on Teneriffan ja koko Espanjan korkein tulivuori komealla 3 178 metrin korkeudellaan. Tämä tulivuori sijoittuu upeaa kansallispuistoon ‘Parque Nacional del Teide’. Puistossa on paljon erilaista puustoa ja kasvillisuutta. Tunnin aikana tulet näkemään monet erilaiset maisemat; karut vuoristot, metsätiet ja upeat kiemurtelevat mäet. Tämä tunti koostuu 11 erilaisesta kappaleesta, mutta huipentuu kahteen intensiivisempään kaappaleeseen.  

Corona Forestal (taso 2)
Parque Natural de la Corona Forestal on mahtava suojeltu luonnonpuisto espanjalaisella saarella Teneriffalla. Puiston pinta-ala on 50 000 hehtaaria ja se tunnetaan myös nimellä “Teneriffan vihreät keuhkot”. Tämä reitti alkaa metsästä ja päättyy upeisiin maisemiin kuuluisan tulivuori Teiden läheisyyteen. Tällä tunnilla on paljon nousuja ja voiman kehittäminen on tämän tunnin perusta.  

Santa Cruz (taso 2)
Santa Cruz de Tenerife eli Santa Cruz on yksi kahdesta Teneriffa-saaren isoimmasta kaupungista. Las Palmas de Gran Canaria ja Santa Cruz muodostavat Kanariansaaren pääkaupungin. Tämä upea reitti alkaa läheltä Santa Cruzin rantaa. Matka alkaa vaativalla nousulla. Toinen mäki on luvassa tunnin loppupuolella ennen jäähdyttelyä. 

Val d’Isere (taso 2)
Val d’Isere on alue  Ranskan Arrondissement Albertvillessä ja se on tunnettu laskettelukohde. Tällä tunnilla tulet huomaamaan kuinka kaunis tämä osa Ranskaa on kesän kuukausina. Vuonna 2007 Val d’Isere oli kaupunki, josta käynnistyi Tour De Francen yhdeksäs vaihe. Ohjaaja johdattaa sinut kohti kuuluisaa Col de l’Iserania. Tässä keskitymme pyöräilytekniikkaan sekä voimaan ja kestävyyteen. 

Catania (taso 2)
Catania on upea vuoristoreitti Sisiliaa ympäröivällä alueella. Kaunis sää, haastava reitti ja innostunut ohjaajamme tekevät tästä täydellisen tunnin, jossa on kolme huippukohtaa. Ensimmäinen tulee jo heti n. 7 min kohdalla. Pienen palautusosion jälkeen tulet kohtaamaan seuraavan huippukohdan n. 20 min kohdalla. Lopussa tulee viimeinen kohokohta, noin 30 min kohdalla.

Cap Corse (taso 3)
Korsikan saarella, Ranskassa. Tarkempi tuntikuvaus tulossa myöhemmin.

Col de Vizzavona (taso 3)
Korsikan saarella, Ranskassa. Tarkempi tuntikuvaus tulossa myöhemmin.

Baden Württemberg (taso 1)
Lounais-Saksassa, Sveitsin ja Ranskan rajalla. Tarkempi tuntikuvaus tulossa myöhemmin.

Black Forrest (taso 3)
Schwarzwaldin alueella, Saksassa. Tarkempi tuntikuvaus tulossa myöhemmin.

Blick (taso 2)
Tarkempi tuntikuvaus tulossa myöhemmin.

Calanches de Piana (taso 3)
Korsikan saarella, Ranskassa. Tarkempi tuntikuvaus tulossa myöhemmin.

Panoramic (taso 2)
Tarkempi tuntikuvaus tulossa myöhemmin.

Saint Florent (taso 1)
Korsikan saarella, Ranskassa. Tarkempi tuntikuvaus tulossa myöhemmin.

Southern Germany (taso 3)
Etelä-Saksassa. Tarkempi tuntikuvaus tulossa myöhemmin.

 

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote