Kuntokeskus Ote
24.09.2015

Ryhmävalmennus RyhtiOte käynnistyy 9.11.

Metsästätkö hyvää ryhtiä? Onko sinulla niska-, selkä- tai hartiaongelmia? Tai kuluvatko päiväsi tietokoneen ääressä, huonossa asennossa istuen? Marraskuussa starttaava ryhmävalmennus RyhtiOte on tarkoitettu juuri sinulle! 

Valmennus sisältää viisi yhteistapaamista maanantaisin klo 19:00 – 20:30. Tapaamiset alkavat 9.11. ja jatkuvat joka toinen viikko. Ryhmätapaamiset koostuvat n. 45 minuutin luennoista ja n. 45 minuutin liikuntaosuudesta. Ryhmää vetää fysioterapeutti & PhysioTrainer Sara Alatupa. Ryhmään otetaan enintään 10 henkilöä. Ryhmään kuuluu sähköpostituki, ja kotitehtäviä tapaamisten välillä. 

Ryhmävalmennuksen hinta on 199,-. Ilmoittautumiset ja lisätietoja sähköpostitse info@kuntokeskusote.fi.

Sara Alatupa

Liity jäseneksi!

Aloita tästä